12 Aralık 2014 Cuma

emlakçılar için satış yapma yöntemleri

Her geçen gün gelişen emlak sektöründe artık teknoloji ön sırada geliyor. Teknolojiden en çok faydalanan firmalar arasında emlakçılar baş sıralarda yer almaktadır. Sizde eğer bir emlak firması işletiyorsanız geçiminizi emlak dükkânınızdan sağlıyorsanız teknolojiden faydalanmanız gerektiğini unutmamalısınız.

Sahibinden, milliyetemlak, huuriyetemlak gibi birçok emlak portalı bulunuyor bu gibi yerlere üye olarak emlak ilanlarınızı yayınlamaya başlayabilirsiniz. İnternet dünyasında yerinizi almak istiyorsanız sizde internet üzerinden yapılan emlak satışlarından pay sahibi olmak istiyorsanız o zaman kendinize ait bir web sitesi kurmanız gerekmektedir. Bu hizmeti de websitem firmasının açmış olduğu emlaksitesial.com adresinden sağlayabilirsiniz. Bu siteyi önermemizdeki en büyük etken Google alt yapısı tamdır siteniz googlede yer almaya çok daha kısa sürede başlayacaktır. Ayrıca içerisindeki hizmetlerde tam emlakçılar için yapılmış. Yan kısaca bir tanesinden bahsetmek gerekirse içerisinde işyerinizde ki vitrin camı için şablonlar bulunmaktadır. Web sitenize girdiğiniz ilanı otomatik olarak iş yerinizin vitrin camı için şablonlu doldurarak (otomatik) hemen yazıcınızdan çıkartıp iş yerinizin camına asabilirsiniz. Bu hizmeti sağlayan başka bir emlak sitesine daha rastlamadım. Birde alacağınız emlak sitesi hizmeti tamamen mobil,tablet ve akıllı (smart) tv uyumlu olup hangi cihazdan web sitenize girerseniz girin web siteniz ekrana göre kendini ayarlayarak kolay kullanma imkanı sağlayacaktır bu sayede sitenize gelen her müşteriyi değerlendirmiş oluyorsunuz.


Kendi siteniz yoksa veya var olan siteniz mobil tablet uyumlu değilse veya Google de çıkmıyorsa o zaman sizinde bu profesyonel emlaksitesi paketine geçme vaktiniz geldi demektir. Üstelik emlak sitesi satın al dediğinizde 30 dk. İçerisinde siteniz açık olarak sizi bekliyor olacak. Satın almasıda bu kadar kolayken bu fırsatı kaçırmayın derim.