7 Eylül 2016 Çarşamba

hazır profesyonel haber sitesi paketleri satışta!

Hazır profesyonel haber sitesi paketleri ile artık sizinde profesyonel olarak hazırlanmış haber siteniz olacak hemde maksimum 1 saat içerisinde! Çünkü hazır haber sitesi paketleri ile haber sitesi açmak gerçekten çok basit…

Gazeteci, haberci veya yerel medya grubusunuz diyelim ve bir haber sitesine ihtiyacınız var profesyonel görünüme sahip bir haber sitesi ile hizmet vermek tabiki her zaman daha iyidir. Tablet, smart tv ve mobil uyumlu haber sitesi paketi ile haber yazılımı için çok yüksek rakamlar ödemenize gerek yok! Her yıl yenilenen yüksek maliyetler ile web sitesi yayınlamak işkenceye dönmesin sizin için.. habersitesi al adlı web sitesi üzerinden tüm detayları içnceleyebileceğiniz profesyonel haber sitesi paketlerini hemen satın alabilirsiniz. Haber sitesi aç dediğinizde aklınıza artık www.habersitesial.com gelmeli çünkü bu sitedeki hem paket hiç kimsede yok hemde bu fiyata başka kimsede böyle bir haber sitesi paketi yok!


Haber sitesi kur nedir abi yaa artık siz uğraşmayın sizin kurmanız gereken herhangi bir yazılım program veya başka bir şey yok biz sizin adınıza tüm kurulumları gerçekleştiriyor ve size yönetim panel şifrelerinizi e-mail adresinize hemen gönderiyoruz. Sizde anında haberlerinizi yeni web siteniz üzerinden yayınlamaya başlıyorsunuz.